През юни 2018г. водещото одиторско дружество Захаринова и Партньори ООД, основано през 2009г. и вписано в регистъра на Института на дипломираните експерт-счетоводители под № 138., обяви включването си в международната одиторска и консултантска мрежа на Nexia International.

Nexia International  е в топ 10 на глобалните одиторски компании, работещи в повече от 115 държави по света. Мрежата има 667 офиса, повече от 30,000 служители и над 245 партньора в световен мащаб. За 2017 година мрежата на Nexia International има над 3,6 млрд. долара приходи съобразно проучване на Световния Бюлетин за Счетоводство, което я нарежда на 9то място в света.

“Искахме да се включим в мрежата на Nexia, защото тяхната репутация напълно покриваше нашите основни ценности и визията ни за развитие и професионализъм. С нетърпение очакваме да установим ползотворни отношения и да споделяме експертиза с останалите компании в мрежата.“, каза Димитрина Захаринова, Управляващ съдружник в Захаринова и Партньори ООД.

“За нас е чест да приветстваме Захаринова и Партьори в Nexia International. Очакваме нашата съвместна работа да допринесе още по-широк обхват и дълбочина на професионалните услуги, които предоставяме в цяла Европа с цел развитието на членовете на нашата мрежа и техните клиенти.“, каза Кевин Арнолд, Главен Изпълнителен Директор на Nexia International.

За повече информация:

Десислава Рангелова
Маркетинг и Комуникации
E desislava.rangelova@zaharinova.com

<да добавим краткото видео>